T28-Kabllo me xhel silicë ndriçues
Detajet e produktit
1. Nuk ka më errësirë gjatë natës Fikni dritën dhe mund ta gjeni me një shikim. Nuk e dëmton baterinë dhe nuk bën presion.Është e sigurt për të fjetur natën Mos u shqetësoni më për mos gjetjen e një kabllo të dhënash gjatë natës.
2.Tre ndërfaqe Universale të gjitha modelet. Ndërfaqja Apple, ndërfaqja e tipit C, ndërfaqja mikro Ju lutemi identifikoni ndërfaqen celulare për blerje.
3.Xhel silicë me shkëlqim premium Linja e të dhënave me karikim të shpejtë. Dritë me ngjyra të ftohta/Rrymë vizuale/Ngarkim i shpejtë.
4.Bërthama teli i konservuar i trashur Afër konsumit zero. Zgjidhni bërthamën e telit të konservuar me cilësi të lartë.
5. Humbje e ulët dhe transmetim më i shpejtë i karikimit. Q material ushqimor elastik xhel silicë ka efekt antifriz Materiali i xhelit të ushqimit të klasës së ushqimit Kontakti i foshnjës qetësohuni.
6.Linja e vjetër e të dhënave ngarkohet për 60 minuta për transmetimin me një linjë.Transferoni skedarët nga kompjuteri në celular. Shpejtësia e transmetimit mund të jetë deri në 480mbps pa rrjetë Lidhni celularin për të transferuar shpejt skedarët dhe për të çliruar kujtesën e celularit telefonit.
Vizatim i detajeve